Стало відомо про те, що мешканця міста Львів відправлять на лікування за вбивство власної матері і тітки.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в цьому році, в перший весняний день, 1 березня. У Львові, на вулиці Науковій було скоєно подвійне вбивство. Про це повідомляє інформаційний портал «Варта1».

За версією слідства, двадцятидворічний житель міста Львів під час конфлікту з матір'ю і тіткою завдав числівники поранення їм холодною зброєю, ножем. Згодом, травми виявилися несумісні з життям, і вони обидва загинули.

У Львові чоловік убив свою матір і тітку, фото: Варта1

за Причиною такого вчинку те, що вони відмовилися дати чоловікові грошей. Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, відкрили кримінальну справу за фактом вбивства двох осіб з особливою жорстокістю. Про це тоді повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

У той же час, в ході розслідування була проведена судово-психіатрична експертиза, яка є стандартною. Вона потрібна для того, щоб визначити, чи є психологічні відхилення у людини.

Як виявилося, у фігуранта справи є хронічна шизофренія, і тому, він міг не усвідомлювати того, що він робить тоді.

І в результаті, суд задовольнив постанову, в якій йшлося про наявність проблем зі здоров'ям. І тепер, чоловіка направлять в психіатричний заклад.

Нагадаємо, Ось писав, що на тернопільщині чоловік бігав з сокирою за односельцями.

Знай повідомляв, що вагітна жінка потрапила під колеса автомобіля.

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді знайшли тіло зниклої журналістки з Тернополя.