У 2-річного Владислава Копача з Борислава діагностували злоякісну пухлину: дитині необхідна допомога.

Про це написали у групі "Луцьк, битва за життя" у соцмережі Фейсбук.

Як розповіли волонтери, то у голові 2-річного Владислава Копача із Борислава величезна пухлина. У хлопчика діагностували рідкісну злоякісну пухлину головного мозку.

«Після першого операційного втручання в крихітну голівку нашого малюка, за допомогою біопсії, лікарям вдалось взяти частину пухлини і було поставлено діагноз – гермінома. Це один з видів пухлини, котрий найлегше піддається лікуванню. Все мало б обійтись прийомом чотирьох курсів хіміотерапії, після котрих пухлина повинна була б зменшитись у розмірах. Опісля залишалось пройти ще кілька курсів опромінення для остаточного закріплення позитивного результату. Та після проходження двох курсів хімії та контрольного МРТ, пухлина не те, щоб не зменшилась, а навпаки – почала поступово збільшуватись», – на своїй сторінці у Фейсбук написала мама малюка Віта Копач.

джерело: "Луцьк, битва за життя", Facebook
джерело: "Луцьк, битва за життя", Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медики провели повторне наднебезпечне операційне втручання, щоб видалити максимальну кількість чужорідного тіла з організму малюка.

«Завдяки вашим молитвам, слава Богу, жоден життєво-важливий нерв не був пошкоджений. Ще в ході втручання було виявлено всередині пухлини три кісти. Операція пройшла успішно, кісти ліквідовано та видалено більшу частину пухлини, матеріал з якої було відправлено на обстеження. Довелось більше двох тижнів чекати на результати аналізів. Аналізи проводились у власній лабораторії та паралельно у двох американських, – веде далі Віта Копач. – І от сьогодні ми вкотре почули звістку, котра нас неабияк збентежила. Виявляється, хімія не діяла, адже пухлина дуже підступна, нетипова. Зовнішня її оболонка виглядає як гермінома, а от всередині виявився значно підступніший вид захворювання. Атипова Тератоїдно-Рабдоїдна Пухлина (ATRT) – ось наш ворог, котрий змінив докорінно наше життя, котрий поміняв звичайне дитинство нашого хлопчика на постійне перебування в палаті та боротьбу за життя».

джерело: "Луцьк, битва за життя", Facebook
джерело: "Луцьк, битва за життя", Facebook

ATRT - це дуже рідкісна злоякісна пухлина, її дуже важко діагностувати. Ще 5 років тому не було методів її лікування. Сьогодні ж протоколи ще досі експериментальні. Методи – в процесі дослідження. На маленького Влада ще чекає довге лікування – хіміотерапія, опромінення, операції. Без матеріальної допомоги небайдужих людей родина не справиться.

Якщо ви бажаєте допомогти маленькому Владику перемогти страшний недуг, то реквізити для фінансової допомоги можна знайти тут.

У 2-річного Владислава Копача з Борислава діагностували злоякісну пухлину: дитині необхідна допомога #ти_не_один...

Geplaatst door Луцьк Битва за Життя Маленькі Серця Допомога Дітям Країна Добрих Справ op Zaterdag 13 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рак з'їдає п'ятирічну українку, батьки благають про допомогу - часу обмаль

Як повідомляє портал «Знай.uа» Маленького українця скосив рак, безжальні метастази проникли в мозок - батьки благають врятувати синочка

Також «Знай.uа» писав, що До юної тернополянки повернувся рак, мужня дівчинка бореться за життя роками - мама благає про допомогу