Батьки маленької Вікторії просять допомогти врятувати їх улюблену донечку. Адже у дівчинки виявили рак кісток. Як стало відомо з історії життя дитини, то Вікторія бореться за життя вже не вперше.

Збором коштів для лікування Вікторії займається Благодійний фонд "Запорука", саме він і розповів про тяжку долю такої маленької і вже сильної людини.

Адже на початку війни її родина мала залишити рідний дім, який став прифронтовою зоною. І на той момент всім здавалося, що це найбільше горе, в яке потрапила сім'я. Але через кілька років у єдиній донечці люблячих батьків поставили страшний діагноз-рак кісток. І знову маленькій Вікторії потрібно вести боротьбу за своє життя.

Батьки звернулися до лікарів вчасно. Це великий шанс для Вікторії не тільки подолати важкий недуг, а й у майбутньому займатися улюбленою справою – танцями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Онкологи ретельно вивчили стан дівчини і дійшли до висновку, що можна встановити донорську кістку на місце враженої хворобою. Донорська кістка, на відміну від металевого імпланта, ростиме разом з дитиною і не потребує подовжень чи додаткових операцій.Проте вартість такої кістки – більше 80 тисяч гривень. Для родини Вікторії це величезна сума, яку зібрати власними силами нереально, особливо для вимушених переселенців. Давайте допоможемо Вікторії здійснити мрію про танці!",- написали волонтери на сторінці Фонду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'янка благає допомогти тяжкохворому синочку, якого скалічили при пологах - "Лікар витискав ліктями, а акушерка тягнула щипцями"

Як повідомляє портал «Знай.uа»У Львові самотній пенсіонер з гангреною благає про допомогу - може залишитися без ноги

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі мати покинула 10-місячного малюка з "діркою" в серці — волонтери благають про допомогу, на рахунку кожна гривня