Мера Львова Андрія Садового та голову Львівської ОДА Максима Козицького мають покарати за порушення карантинних норм. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написала місцева журналістка Віка Балицька.

На підтримку своїх вимог вона опублікувала фото обох чиновників, які без масок та дотримання соціальної дистанції відвідали масовий захід у приміщенні Собору Святого Юра.

«Одних чмирять, інших - покривають. Якихось нещасних власників будок з квітами і панчохами, які за час карантину ледь з торбами по світу не пішли, штрафують, а «еліту» - ні», - обурюється журналістка.

Скрін, Віка Балицька Facebook

«Винні посадовці! Винні священники, які мали би застерігати людей! Але і з людей теж не знімаю відповідальність. При всій охоті можна і не піти на масову зустріч. З Богом можна говорити і наодинці! Мені здається, що без Козицького і Садового він мене, нас краще почує», - відписують їй коментатори.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

«Як може знать плювати суспільству в лице - якщо вони самі є лицем того суспільства?», «Подвійні стандарти. Сумно і огидно», «Підприємці, які пікетували мерію, уже продемонстрували, що в суді можна добитися справедливості! Впевнений, що цього разу теж треба подавати в суд!», - вважають містяни.

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.