Львів'яни скаржаться на величезні черги до громадського транспорту.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написала львів'янка Мирослава Брухаль.

Львів'яни скаржаться на величезні черги до громадського транспорту. Так, у п'ятницю 12 червня у мікрорайоні Рясне-2 до громадського транспорту вишикувалася величезна черга.

Скріншот


Щоб дістатися до роботи люди вимушені годинами стояти у черзі під палючим сонцем. Місцеві жителі зазначають, що така черга до транспорту ледве не щоранку. Все через те, що до цього мікрорайону курсує надто мало транспортних засобів.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в коментарях.

"Зате квартири дешеві", "То тільки на Рясне такі черги, а по цілому Львові транспорт ходить і немає таких черг!!!!Ми, як гетто якесь!!!!Доки це буде продовжуватись???", "Хто відповість за таке знущання над людьми???", "Зараз автобус прийде стерильно-чистий і всі кинуться, дотримуючись соц. дистанції, користуватися дезінфекторам і тиснути тілами макаронровірус ... ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під кадрами.

Скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.