У Львові моніторингові групи обстежили 170 об'єктів на дотримання вимог карантину. Так вони надали 28 попереджень та склали 2 протоколи щодо закладів, які мали порушення правил безпеки.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР

Так, у за середу, 10 червня у Львові перевірили 170 об'єктів та склали 2 протоколи: у Шевченківському (вул. Величковського, 10) та Залізничному районі (вул. Залізнична, 16). Моніторингові групи надали 28 попереджень, однак жодних закладів вчора не закрили.

Фото ЛМН


"Протоколи можуть виписувати з різних причин: якщо немає дезінфектора, масок, рукавичок тощо. Все залежить індивідуально від кожного об'єкту. Якщо засоби індивідуального захисту відсутні при перевірці, то заклад отримує попередження, і йому дають день, аби усунути недоліки.

Далі складається протокол, що передбачає штрафні санкції. Якщо ж люди не реагують і не дотримуються заходів безпеки, то ми закриваємо об'єкт", — зазначила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

Варто нагадати, що міська рада прийняла рішення посилити роботу моніторингових груп для перевірки суб'єктів господарювання та міського транспорту на дотримання всіх карантинних заходів. При виявленні порушень буде прийматись рішення міською комісією з питань ТЕБ і НС щодо припинення діяльності тих чи інших суб'єктів господарювання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.