У Львові просто серед міста помітили вулик повний бджіл.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Макс Плаксин.

Так, стало відомо, що у неділю, 7 червня у Львові помітили вулик з бджолами. Цей вулик лежав просто на клумбі на одній з вулиць міста. Зазначимо, що над вуликом роїлися бджоли, які в будь-який момент могли вжалити когось з перехожих.


На даний момент не відомо, хто ж залишив вулик з бджолами просто серед міста. Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таку новину в коментарях.

Скріншот


"Кур'єр не довіз", "Там ж камери точно є", "Можу під'їхати і забрати, якщо він ще там", "Цікаво він там ще є,чи забрали?", "Поля кроплять хімікатами от бджоли і втікають до міста", Це боротьба з тими хто гуляє та не дотримується карантину", "Це ловушки на рої", "Пасічний теракт. Або Ющенко десь поруч бухий спить після нічного зажигалова", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Нагадаємо, Знай повідомляв, що шершні до смерті закусали чоловіка у Львівській області.

Знай писав, що в Харкові чоловік загинув внаслідок нападу цілого рою бджіл.

Нещодавно Знай передавав, що в Москві бджоли атакували відразу три дитячих садка.