На трасі Київ – Чоп сталася масова автотроща, відомо що зіткнулися вантажівка та три легковики.

Про це повідомила Нацполіція Рівненської області.

Так, стало відомо, що у неділю 7 червня, о 18:25 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе Рівненської області сталася масштабна ДТП. Відомо, що зіткнулися вантажівка та три легковики.

Фото Нацполіція Рівненської області


На місце пригоди оперативно прибув наряд поліції та бригада швидкої допомоги. За попередньою інформацією, загинули четверо осіб з них одна дитина. Водій та пасажири легковика «Chevrolet Aveo», водій «Audi» — травмований.

Фото Нацполіція Рівненської області


Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували усіх загиблих. Від ГУ ДСНС на місці події працювали три одиниці спецтехніки та 14 рятувальників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото Нацполіція Рівненської області


Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

ДСНС

Відео ліквідації наслідків ДТП на трасі Київ-Чоп Ми публікуємо це відео, як нагадування для всіх учасників дорожнього руху. Ваше життя та життя ваших рідних - найдорожче. Виїжджаєте на дорогу, не забувайте про це. Будьте максимально уважними! 07 червня о 18:44 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вересневе Рівненського району сталося ДТП за участю трьох легкових автомобілів та вантажівки з напівпричіпом. Внаслідок автопригоди чотири людини з них одна дитина загинули на місці пригоди Рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували усіх загиблих. Від ГУ ДСНС на місці події працювали три одиниці спецтехніки та 14 рятувальників. Усі обставини даної події встановлює поліція. Головне управління ДСНС у Рівненській області

Geplaatst door МВС України op Zondag 7 juni 2020

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічна ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав про те, що Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт.