У Львові водій маршрутки вигнав медсестру з салону маршрутного таксі. Подія трапилася вчора, 5 червня біля готелю "Львів" в автобусі Кам'янка-Бузька.

Про це потерпіла Ірина Володимирівна написала у спільноті “Варта-1”.

За словами дівчини, вона працює медсестрою та поверталась з нічного чергування додому, проте водій буквально вигнав її з салону автобуса.

“Після нічного чергування заходжу в маршрутку, оплачую за проїзд. Водій каже мені виходити з автобуса і що в с. Малі Підліски він мене не повезе. Причину не назвав. Запитую на рахунок перепусток, каже : “Вони мені не потрібні, перевіряти їх не буду, а якщо вам треба, то собі самі перевірте”, – розповіла Ірина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж дівчина розповіла, що водій на зупинку приїхав із запізненням.

" Ага, а ще іншим людям, які працюють позмінно, і добираються з інших міст, сіл? Я їм просто співчуваю (((", " Водія на ферму свиням хвости крутити а не баранку", " найцікавіше що це є надзвичайно заплутана тема тому дуже важко давати поради(", " Багато хамства, агресивні дуже всі", " Ці питання до садового він не пускає транспорт", " Для медиків має бути виділений спеціальний транспорт,щоб люди не мучились з тим добиранням!",- коментували користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові червонопикий маршрутник грубо виштовхав бабусю, у якої не було грошей на квиток - ганебне відео обурило Україну

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Тернополі маршрутник залишив дитину мокнути під дощем, знайшовши дивну відмазку

Також «Знай.uа» писав, що Під Дніпром маршрутник "віддячив" ветерану АТО за Донбас триповерховими матюками - "Пільг немає!"