Наразі все частіше трапляються ситуації, коли водії маршрутних таксі відмовляють у безкоштовному проїзді ветеранам війни. Наприклад у Львові стався інцидент між водієм і інвалідом війни. Як стало відомо з відео, то водій відмовив у проїзді ветерану.

Бо, як стверждує сам водій, він отримав дане розпорядження від свого начальства. Такий розклад речей дуже не сподобався чоловіку і він потребував роз'яснень, які водій надав йому, але дуже розмиті. Після чого чоловік вийшов з транспорту і записав номерні знаки автотранспорту, у якому у нього зажадали оплату проїзду.

У коментарях під відео люди розділилися на два табори, одні були за водія, інші за ветерана: "Уродів все більше..", " Пільги зняті для усіх категорій! Так що, правда на боці водія!", " То не водій то аваков", " Львів. Сьомий рік війни..", Закон для учасників і івалідів ніхто не відміняв. Знято пільги на час карантину з пенсіонерів", " Ви писаки херові сядь на його місце і. Тоді зрозумієш як помогти мамі жінці сестрі", " Не водій ,а чмошнік,немає слів", " Чому міліції не визивав", " Закон України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту» ст.12. П7.хто відміняв.?!", "Пільги зняли всім на час карантину. Чому претензіїї до водія?", " Я знаю хлопців які дійсно були учасниками АТО, вони не ходять і не показують на кожному кроці своїми посвідченнями )))", " Ваділа, і всі хто його захищають, мудаки.... Коли війна прийде, в вашу хату, співати будете інакше....".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дніпровські пільговики стали жертвами жадібних водіїв — посвідчення більше не діє

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові водій тролейбуса з поліцейськими запустили лапи в гаманець пенсіонерки, закінчилося погано - "за крок від інсульту"

Також «Знай.uа» писав, що Ветеран АТО провчив бидло-маршрутчика, на все життя запам'ятає - "Я тебе знайду, гн*да"