У Львові правоохоронці та рятувальники врятували пенсіонерку, яка довгий час кликала на допомогу.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у вівторок 2 червня, близько 22 години до патрульних Львівщини надійшов виклик проте, що жінка довгий час кличе про допомогу.

Прибулі на місце пригоди правоохоронці з'ясували, що у квартирі з якої чутно крики про допомогу мешкає самотня літня жінка. Оскільки була очевидна загроза життю людини, інспектори прийняли рішення потрапити в житло.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


Для цього вони викликали рятувальників ДСНС і за допомогою драбини піднялися на другий поверх і через вікно на кухні зайшли в квартиру. Вони помітили що на плиті був увімкнений газ. А сама жінка була у вбиральні, двері якої були замкнені ззовні через несправну дверну ручку.

77-річна жінка дуже зраділа, що її визволили з пастки, там жінка сиділа від самого ранку. Щоб якось привернути до себе увагу вона кликала про допомогу, стукала по батареях.

"Я думала, вже помру до ранку" — сказала вона патрульному.

Пенсіонерку глянули медики та надали їй необхідну допомогу. На щастя, госпіталізації вона не потребувала.

Патрульні визволили літню жінку з пастки

"Я думала вже помру до ранку" — сказала патрульним врятована з пастки жінка Вчора, близько 22-ї години патрульні 1 батальйону отримали виклик: "Кричить людина про допомогу". Поліцейські Микола Заяць та Юлія Дропа зустріли біля квартири, з якої були чутні ці крики, сусідів. Вони розповіли, що там мешкає самотня літня жінка. Оскільки була очевидна загроза життю людини, інспектори прийняли рішення потрапити в житло. Патрульні викликали рятувальників з ДСНС і з-за допомогою їхньої драбини піднялися на другий поверх і через вікно на кухні зайшли в квартиру. На плиті був увімкнений газ і, на щастя, їжа не готувалася тієї миті. Інспектор Микола почув стукіт у двері і крик жінки. Він почав заспокоювати її. Поліцейський відчинив двері у вбиральню. Вони були замкнені ззовні через несправну дверну ручку. 77-річна жінка дуже зраділа, що її визволили з пастки, адже сиділа там від самого ранку. Кликала про допомогу, стукала по батареях. "Я думала, вже помру до ранку" — сказала вона патрульному. Жінку оглянули медики, надали їй необхідну допомогу. На щастя, госпіталізації вона не потребувала. Дякуємо сусідам за небайдужість і патрульним за службу! #патрульнаполіція #ПорядокЦеТи #lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Woensdag 3 juni 2020

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині у Шумську вулицями промчав табун коней.

Знай писав, що в Тернополі водій маршрутки вигнав під дощ дитини з-за карантину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловіка побили та пограбували в гостях.