У Львові одинока померла жінка вже понад місяць лежить у власній квартирі, сусіди вже починають скаржитися на трупний запах.

Про це у фейсбук написав львів'янин Роман Андрусяк.

Так, стало відомо, що у Львові по вулиці Листопадна одинока жінка вже місяць лежить мертвою у власній трикімнатній квартирі. Сусіди вже тричі викликали наряд поліції, щоб відкрити двері квартири та забрати тіло.

" Сьогодні втретє викликали поліцію. Одна балаканина і писанина. Жодних конкретних дій. Слідчий опитав мешканців, ЖЕК обіцяє письмову відповідь. Сусіди вже скаржаться на трупний запах", - написав Роман Андрусяк.

Дмитрів А.І


Фахівці готові відкрити квартиру за 30 хвилин у присутності поліції. Але правоохоронці довго не надавали згоду. Після кількох звернень працівники поліції все ж пішли на зустріч та погодилися бути присутніми при відкритті квартири.

Коли правоохоронці зайшли до приміщення, то помітили включеними дві газові конфорки, а львів'янка Дмитрів А.І. була мертва.

Ця одинока жінка вже місяць лежить мертвою у власній трикімнатній квартирі. Львів, вул.Листопадна. Сьогодні втретє...

Geplaatst door Роман Андрусяк op Zaterdag 30 mei 2020

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни поскаржилися на прострілене вікно, а копі списали все на птахів.

Знай повідомляв, що у Львівській області продовжили карантин до 1 червня.

Нещодавно Знай передавав, що директор львівської школи східних єдиноборств назбирав 77 тисяч гривень на ремонт.