На Львівщині поліцейські разом з продавчинями затримали зловмисника, який був причетний до пограбування магазину. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як стало відомо з повідомленні поліції, то у суботу, 30 травня близько 21.20 до Сокальського відділення поліції надійшло повідомлення від співробітниці одного з місцевих магазинів про те, що у торгівельний заклад увійшов невідомий чоловік та, погрожуючи продавчині ножем, заволодів товаром, після чого намагався втекти.

Проте продавчині зачинили двері у приміщення і подзвонили у поліцію.

За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст.208 КПК України на місці події.

Особу затриманого встановили, ним виявився 29-річний мешканець райцентру.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування продовжується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчанин припаркувався у стіну і прихопив "на пам'ять" дорожній знак, - копи оніміли від нахабства

Як повідомляє портал «Знай.uа» На копів спустили собаку і надавали їм по голові - перестрілка на українській дорозі

Також «Знай.uа» писав, що Львів’янин поскаржився на прострелене вікно квартири, копи ошелешили, - "То птах із пістолетом"