У Львові водії тролейбусів обманюють містян, продаючи недійсні талони.

Про це у спільноті "Новини Львова" написала львів'янка Надія Владика.

Так, львів'янка розповіла історію, яка трапилася з її подругою. Вона зайшла у тролейбус та одразу ж придбала у водія квиток для проїзду. Після цього у салон тролейбуса зайшли поліціянти для перевірки квитків.

"Подруга показала квиток, але вони сказали, що квиток не дійсний, бо пробитий двічі. Сказали, що вона має оплатити штраф 140 гривень. Подруга сказала, що тільки що придбала цей квиток і іншого у неї немає. Грошей щоб оплатити квиток також немає бо вона пенсіонерка. У тролейбусі одна жінка підтвердила, що квиток було куплено саме у цього водія", - написала жінка.

Столичні тролейбуси - фото Слово і Діло
Столичні тролейбуси - фото Слово і Діло


Проте правоохоронці не послухали очевидців, та зазначили що потрібно їхати у відділок. Проте жінка сказала, що запізнюється на укол у лікарню. Під час перепалки з працівниками поліції, пенсіонерці стало погано і вона втратила свідомість.

"Моя подруга була за крок від інсульту і все через те, що водій-хабарник продав використані талони, а вона не додивилася", - підсумувала жінка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.

Як повідомляв портал Знай.uа дніпровські маршрутники відмовляються безкоштовно перевозити пільговиків.

Також Знай.uа писав, що в Дніпровському міськраді пояснили, коли відновлять роботу громадського транспорту для всех.