У Львові суд ухвалив вирок 19-річному підпалювачу авто місцевої журналістки.

Про це у Facebook пише журналіст Василь Терещук, чоловік Галини Терещук, журналістки “Радіо Свобода”, якій підпалили автомобіль.

Так, у понеділок, 25 травня у Галицькому суді міста Львова оголосили вирок Якобу Сарахману, який підпалив авто журналістки 30 січня. Хлопець отримав 5 років ув’язнення з відтермінуванням виконання вироку на 3 роки. Таке рішення суд ухвалив, виходячи з домовленості підсудного зі слідством.

Якоб Сарахман


“Сарахман визнав вчинений ним злочин, вказав на його організатора та імовірного замовника, пообіцяв співпрацювати зі слідством до його повного завершення. Він також погодився відшкодувати частину завданих збитків”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив Терещук, підозрюваний підійшов до їхнього подружжя перед судом і “дуже вибачався за скоєне, а на суді щиро каявся”.

Проте досі залишається відкритим питання щодо організатора підпалу авто журналістки - майора поліції Чердака, саме він найняв Сарахмана. Відомо, що чоловік досі переховується від правосуддя десь в Україні. Є ще так званий замовник – Вадим Дмитренко, який перебуває під домашнім арештом. Але його доля у цій справі цілком залежить від показів, які дасть той же Чердак.

У понеділок, 25 травня у Галицькому суді міста Львова оголосили вирок Якобу Сарахману, який підпалив наше авто 30 січня. 19-річний хлопець отримав 5 років ув'язнення з відтермінуванням виконання вироку на 3 роки. Таке рішення суд ухвалив, виходячи з домовленості підсудного зі слідством. Сарахман визнав вчинений ним злочин, вказав на його організатора та імовірного замовника, пообіцяв співпрацювати зі слідством до його повного завершення. Він також погодився відшкодувати частину завданих збитків. Сарахман підійшов нині до нас перед судом і дуже вибачався за скоєне. А на суді щиро каявся. Ми не заперечували проти такого вироку. Діти часом роблять помилки, ведуться на "легкі" гроші і вчиняють дурниці. Покаранням хлопцеві стане пляма судимості за вчинене. Її позбутися буде дуже важко. Але все залежатиме від нього. Натомість маємо питання до організатора злочину - майора поліції Чердака, який і найняв Сарахмана для здійснення підпалу.Але він досі переховується від правосуддя десь в Україні. Є ще так званий замовник - Вадим Дмитренко, який перебуває під домашнім арештом. Але його доля у цій справі цілком залежить від показів, які дасть той же Чердак. Додаю відео з поясненнями розглянутої судом справи відомого львівського адвоката Олег Мицик.

Geplaatst door Василь Терещук op Maandag 25 mei 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нацбанк опублікував нові правила для ломбардів — несіть валюту

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві нахабний злодій спокусився на улюблений транспорт Кличко - здавав в ломбард заради дози

Також «Знай.ua» писав, що Розквасив обличчя та відібрав телефон: маленька харків'янка потрапила в біду на очах у всього міста