Львів'яни скаржаться на брудні маршрутні таксі, які перевозять містян.

Про це написав львів'янин Роман Проць у спільноті "Варта-1" у фейсбук.

Так, львів'яни показали, які маршрутки їздять вулицями міста. Під час однієї з поїздок місцевий житель сфотографував рівень чистоти у громадському транспорті.

Львів'янин зафіксував великий шар пилу та іншого бруду який знаходився на одному з львівський маршрутних таксі.

Фото Роман Проць


"Чистота Львівських маршруток чи боротьба з коронавірусом по системі Садового!!!", - так підписав свої фото львів'янин Роман Проць.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в коментарях під фото.

Фото Роман Проць


" А до чого тут Садовий ? До перевізників не пробували претензії виставляти ?!", "Зате вони для себе рідненьких душ у раді за космічні гроші зроблять. А холопи повинні їздити в брудних та смердючих маршрутках", "Та їх ніхто і не миє.", "Просто списання коштів громади Львова на речі які не робляться", "Просто занадто продезінфікована маршрутка, оброблена, перевірена і допущена до маршруту згідно з всіма карантинних вимог", - такі коментарі залишили користувачі під фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові водій тролейбуса з поліцейськими запустили лапи в гаманець пенсіонерці, закінчилося погано - "в кроці від інсульту"

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Дніпрі маршрутки тріщать по швах від потоку пасажирів - у Філатова зважилися на несподіване ноу-хау

«Знай.uа» писав, що Битком набиті автобуси і ніякого "шахового порядку" - маршрутників підловили на грубих порушеннях