Один з поліцейських-ґвалтівників працював на Львівщині у 40-й колонії Дрогобича.

Про це повідомляє інформаційний портал "варта -1".

Так, стало відомо, що один з поліцейських, якого ДБР заарештувало за резонансний злочин, Микола Кузів працював у 40-й колонії Дрогобича. Він один з “правоохоронців”, які катували та гвалтували дівчину у Кагарлицькому відділенні поліції.

Нагадаємо, що вночі з 23 на 24 травня, оперативник Кагарлицького відділку поліції у своєму кабінеті катував жінку, яку викликали як свідка крадіжки. Жінку одягли в протигаз та кайданки , після того стріляли з табельної зброї над головою. Згодом жінку кілька разів зґвалтували.

Перевірка внутрішньої безпеки поліції підтвердила причетність двох поліцейських до побиття та зґвалтування жінки. Згодом, джерела “УП” у ДБР повідомили, що ґвалтівників справді було як мінімум двоє. Зараз підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Микола Кузів


Джерела “Української правди” в правоохоронних органах розповіли, що ймовірних поліцейських-катів звати Сергій Сулима та Микола Кузів.

Микола Кузів — 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького відділення Обухівського відділу Київщини. Після коледжу за розподілом пішов працювати у 40-у колонію Дрогобича на Львівщині. У 2007 — переведений на позицію оперуповноваженого карного розшуку в пункт міліції на станції Трускавець, що також на Львівщині.

12 місяців тому він не захотів стояти осторонь у той час, коли на Сході гинуть мирні люди, українці, та прийняв мужнє рішення виїхати на Донеччину.

Микола Кузів


"Я нікому не говорив про свої плани, поки не прийшов наказ про переведення мене до Маріуполя, щоб якось відстрочити хвилювання близьких. Проте, я знайшов повну підтримку серед сім’ї та ще раз переконався, що прийняв вірне рішення", — розповідав Микола Кузів пресслужбі маріупольської поліції.

За 2019 рік Кузів встиг попрацювати на Київщині, Донеччині та Львівщині, заробивши за рік трохи більше 205 тисяч гривень. Офіційно не має нерухомості, на дружину записана квартира та земельна ділянка. Має двох синів, 11 і 4 років.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом віддали під суд "перевертня" в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої - протигаз, тортури і постріли над головою

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні ув'язненої - "покарали" за крадіжку інтимом