Всі ми любимо смачно поїсти, для цього ми опановуємо не тільки національні страви, а й блюда інших народів. Проте часто ці страви ми видозмінюємо та переробляємо під себе. Саме такою стравою і є - Чанахи по-львівськи, передає "Катрусина кухня".

Фото easy-cooking


Взагалі Чанахи – це страва грузинської кухні. Проте полюбляють її не тільки грузини, чанахи можна зустріти чи не в кожному львівському кафе.

Для цієї страви вам знаходиться:

500-600 г свинячої шинки
500-600 г картоплі
1 банка червоної квасолі Бондюель
400 г помідорів (або томатного соку)
200 г моркви
150 г цибулі
200 г шампіньйонів (за бажанням)
4 зубці часнику
2 ст. л. борошна
олія
лавровий листок, сіль, суміш перців
зелень, інші улюблені приправи

Фото easy-cooking


Приготування Чанахи по-львівськи

Для початку потрібно нарізати м’ясо, після цього обсмажуємо його у борошні. Подрібнюємо цибулю і моркву та додаємо їх до м'яса. Після цього нарізаємо картоплю та кидаємо на пательню до м'яса.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фото easy-cooking


Трохи обжарюємо та заливаємо бульйоном й додаємо квасолю. Після цього додаємо помідори або сік та тушимо до готовності.

Фото easy-cooking

Готову страву перекладаємо у горщики і подаємо. Смачного!

Фото easy-cooking

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа