Всі ми любимо смачно поїсти, для цього ми опановуємо не тільки національні страви, а й блюда інших народів. Проте часто ці страви ми видозмінюємо та переробляємо під себе. Саме такою стравою і є - Чанахи по-львівськи, передає "Катрусина кухня".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Взагалі Чанахи – це страва грузинської кухні. Проте полюбляють її не тільки грузини, чанахи можна зустріти чи не в кожному львівському кафе.
Для цієї страви вам знаходиться:
500-600 г свинячої шинки
500-600 г картоплі
1 банка червоної квасолі Бондюель
400 г помідорів (або томатного соку)
200 г моркви
150 г цибулі
200 г шампіньйонів (за бажанням)
4 зубці часнику
2 ст. л. борошна
олія
лавровий листок, сіль, суміш перців
зелень, інші улюблені приправи
Приготування Чанахи по-львівськи
Для початку потрібно нарізати м’ясо, після цього обсмажуємо його у борошні. Подрібнюємо цибулю і моркву та додаємо їх до м'яса. Після цього нарізаємо картоплю та кидаємо на пательню до м'яса.
Трохи обжарюємо та заливаємо бульйоном й додаємо квасолю. Після цього додаємо помідори або сік та тушимо до готовності.
Готову страву перекладаємо у горщики і подаємо. Смачного!
Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста
Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"
Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа