Львівщина прощається із захисником Луганського аеропорту Сергієм Тимощуком. Церемонія запланована на 23 травня. Молодий чоловік загинув в боях за Луганський аеропорт в 2014 році.

У Львівській облдержадміністрації розповіли, що прощання відбудеться у Львівській військової частини №А0284-80. Тут базує аеромобільна бригада, в якій служив загиблий захисник України.

Похорон бійця пройдуть в місті Славута Хмельницької області. Там народився і виріс Сергій Тимощук.

Загиблий Сергій Тимощук Фото: ЛОДА

Останки солдата були ідентифіковані зовсім недавно завдяки ДНК-експертизи. Сергій Тимощук загинув 31 серпня 2014 року і довгий час значився в списках зниклих без вісті. 23 травня 2020 року він нарешті зможе повернутися додому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На Львівщині ветеранів, які проходять лікування в госпіталі привітали з Днем вишиванки. Молодим людям подаили традиційний український одяг і пригостили смачними тортами. Так волонтери вирішили показати, що країна пам'ятає про своїх героїв.

В Донецькій області ветеран АТО піддали страшним тортурам. Катували його "шістки" місцевого бізнесмена і бандита в одному флаконі, який з допомогою свого "слового крила" ділить сфери впливу в місті. Це стало резонансною справою, про яку заговорили всі українські ЗМІ. Безкарність цих "шісток" змушує задуматися про незалежність судів у Донецькій області.

Нагадаємо, Знай писав, що у львові пораненим військовим в госпіталі подарували вишиванки.

Знай повідомляв, що у Покровську Донецької області місцеві бандити катували ветерана АТО.

Нещодавно Знай передавав, що волонтери та ветерани АТО протестували під ОПУ.