Уже з понеділка, 25 травня у Львові почнуть і надалі послаблювати карантинні заходи. У цей період почнуть відкривати дитячі садочки, але це будуть робити поступово.

Про це в ефірі радіо "Люкс FM" розповів мер міста Андрій Садовий.

Так, Андрій Садовий розповів, що з 25 травня у Львові почнуть поступово відкривати дитячі садочки. Проте, як зазначає мер, школярі все ж закінчать навчання онлайн.

" Не рекомендовано, щоб у садочках були люди старшого віку. Але серед нянь у нас дуже часто пенсіонери, які є більш вразливими до захворювання. Тож думаю, що відкриватимемо поступово", — зазначив міський голова.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


Що стосується громадського транспорту у місті, то Садовий зазначив, що наразі всі хто працює має змогу добиратися до робочого місця транспортом, який працює в режимі спецперевезень. Проте, кількість транспортних засобів на маршрутах мають намір постійно збільшувати. Після карантину, тобто після 22 червня, у Львові дозволять пенсіонерам їздити безоплатно.

Зазначимо, що станом на 08.00 22 травня, у Львові та на Львівщині підтверджено 1240 випадків інфікування коронавірусом, з них 33 — летальні.

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася на "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, чекаючи поодиноких маршруток

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тернопілян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками - "пі**уйте на тролейбус"