У Львові раптово помер депутат Львівської обласної ради Зеновій Шептицький.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Так, стало відомо, що у Львові раптово помер депутат облради Зеновій Шептицький. Він був головою фракції УКРОП у Львівській облраді та заступником комісії з питань комунального майна та приватизації.

Зеновій Шептицький/Фото: ФБ


"Пішов від нас назавжди у засвіти Зеновій Шептицький, порядна і чуйна людина. Спочивай з Богом, друже! Щирі співчуття родині і близьким", - написав Олександр Ганущин.

Пішов від нас назавжди у засвіти Зеновій Шептицький, порядна і чуйна людина... Спочивай з Богом, друже! Щирі співчуття родині і близьким

Geplaatst door Олександр Ганущин op Woensdag 20 mei 2020

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще


Відомо, що Зеновій Шептицький народився 08.04.1952 року та проживав у Золочеві. Наразі про причину смерті не повідомляється.

"Раптово помер депутат Львівської обласної ради, голова фракції УКРОПу Зеновій Шептицький. Зеновій Стахович - це людина, яка не просто бажала змін на краще у своїй Україні, а яка докладала всіх своїх зусиль; людина, яка протягом всіх 6-ти років війни допомагала нашим захисникам на Сході України", - написав Петро Жукровський,голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту.

Раптово помер депутат Львівської обласної ради, голова фракції УКРОПу Зеновій Шептицький. Зеновій Стахович - це...

Geplaatst door Петро Жукровський op Woensdag 20 mei 2020

Нагадаємо, раніше помер 42-річний протоієрей, ключар кафедрального собору Святих рівноапостольних Костянтина і Олени міста Тернополя Євген Заплетнюк.

Як повідомляв портал Знай.uа у Тернопільській області коронавірус забрав життя матері трьох дітей.

Також Знай.uа писав, що від коронавіруса помер священик.