У Львові в одному з багатоповерхових будинків міста відімкнули електропостачання через велику заборгованість, проте без електрики залишилися й ті хто сплатив все вчасно.

Про це написала львів'янка Лідія Паламаренко у спільноті "Варта -1" у фейсбук.

Так, у вівторок, 19 травня у будинку на вулиці Величковського, 70-а через заборгованість забудовника ЖК Зелений Двір перед Львівобленерго було вимкнуто електропостачання. Відзначимо, що електрика зникла у всьому будинку, навіть у тих споживачів, які виконали всі зобов'язання перед забудовником і не мають заборгованості по оплаті за світло.

Львів'яни лишаються без світла
Львів'яни лишаються без світла


"В період карантину, пандемії без світла залишилися сім'ї з малими дітьми та дітьми шкільного віку, які мають проходити дистанційне навчання, дотримуватися правил гігієни, добре харчуватися( про яке харчування можна говорити якщо холодильники не працюють, їжа псується), навіть помити руки теплою водою неможливо, бо всі опалювальні котли від світла. Вважаю, що відімкнути світло мали б злісним боржникам, а не сумлінним громадянам", - зазначила львів'янка.

При цьому Лідія Паламаренко зазначає, що попри все вище сказано, забудовника й сам порушує всі можливі терміни здачі будинку в експлуатацію.

"Таке враження, що жителі даного будинку мають займатися рекетирством, вибивати кошти у боржників,чи як це виглядає? Прошу звернути увагу всіх спеціальних служб щоб захистити хоча б права неповнолітніх мешканців", - підсумувала жінка.

[embed]https://www.facebook.com/groups/varta1.official/permalink/2700348466915917/?__cft__

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі холодну воду пустять за гарячими цінами - на скільки подорожчає комуналка

Як повідомляє портал Знай.ua Харків'яни масово "забили" на комуналку, сидячи на карантині - Кернес не пробачить

Також Знай.ua писав, що Атомна електроенергія по 2 центи – це маніпуляція – Євтушенко