Кажуть, якщо людина не любити рибу, то вона просто не вміє її готувати. Тому пропонуємо вам дуже смачний і простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.

Скумбрія в банці - дуже смачне блюдо, яке приготуватися зможе кожен. Оскільки скумбрія дуже жирна риба, під час приготування не потрібно додавати рослинну олію. Кількості соку, що виділяється з риби, достатньо, щоб м'ясо стало соковитим і легко відокремлювалося від кістки.

Фото: Дніпровська панорама


Для того, щоб ваша банка не лопнула, скористайтеся простою порадою: завжди став її в холодну духовку, а потім вмикай підігрів.

Як приготувати скумбрію в банці?
Інгредієнти
2 скумбрії середнього розміру
1 морква
2 цибулини
4 горошини запашного перцю
2 лаврових листа
спеції, сіль за смаком

Для початку потрібно розібрати рибу, відріжте голову, хвіст і добре вимийте під проточною водою. Осушіть паперовим рушником і наріжте на порційні шматки.

Фото: Дніпровська панорама


Щоб позбавити скумбрію від специфічного рибного запаху, за півгодини до приготування потрібно замаринувати рибу в невеликій кількості лимонного соку. А в саму страву додай щіпку мускатного горіха.

Після цього потрібно натерти моркву, нарізати цибулю. Потім викласти шарами овочі і рибу в банку. Кожен шар посипаємо сіллю і спеціями. За бажанням на дно банки можете додати картоплю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фото: Дніпровська панорама


Після накрийте банку зі скумбрією фольгою або металевою кришкою. Ставимо в холодну духовку, потім увімкни її і запікай скумбрію мінімум годину при температурі 180 градусів.

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину

Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"