Мер Львова Андрій Садовий виписав своїм чиновникам премії на шалені суми.

Так, стало відомо, що у квітні Андрій Садовий виписав кільком чиновникам міської ради премії на десятки тисяч гривень. Заступнику міського голови Львова з питань розвитку Андрію Москаленку нарахували 74 340 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшла премія за березень – 50 400 грн (у його зарплату за березень премія за поточний місяць не входила, однак тоді йому нарахували премію за лютий у 45 360 грн).

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


А от заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірині Маруняк нарахували дещо більше - 98 200 грн заробітної плати. В суму увійшла премія за березень – 63 000 грн та заробітна плата.

Директору департаменту “Адміністрація міського голови” Львівської міської ради Євгену Бойкові нарахували 51 371,25 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшла премія за березень – 36 450 грн.

Заступнику міського голови Львова з питань безпеки міста Сергію Бабаку нарахували 66 956,25 грн заробітної плати. У цю суму увійшла премія за березень – 44 100 грн.

Заступнику міського голови Львова з містобудування Любомиру Зубачу нарахували 74 160 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшла премія за березень – 50 400 грн. А от заступнику міського голови Львова та бізнес-омбудсмену Сергію Кіралю нарахували 82 320 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшла премія за березень – 50 400 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася на "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, чекаючи поодиноких маршруток

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тернопілян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками - "пі**уйте на тролейбус"