Близькі соратники Садового збираються будувати готель на комунальній землі в центрі Львова.

Про це у прямому ефірі “Народного толк-шоу” розповіла мешканка вулиці Вороного активістка Юлія Старчак.

Так, львівська активістка заявила, що друза Андрія Садового за сприянням мера Львова збираються звести готель на комунальній землі в центрі Львова. Новий готель хочуть побудувати на місці стоянки на вулиці Вороного.

"Історія триває вже близько трьох років. Ми, місцеві мешканці, намагаємося це заблокувати і перевести в правове поле. Приватний підприємець хоче збудувати собі там готель. А при цьому земля, на якій він хоче зробити це – перебуває у комунальній власності міста! Тобто за землю ніхто не платить грошей, її не продають з аукціону – просто хочуть передати безоплатно під будівництво готелю!" – зазначила львів’янка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами активістки Юлії Старчак, місцеві мешканці виступають проти цього будівництва. На це є кілька причин: зона, які хочуть забудувати це історичне середовище, через дорогу – зона ЮНЕСКО. Друга причина, це те що готель не буде вписатися в композицію вулиці, а третя причина чому місцеві проти забудови, це те що їм просто не потрібний на цьому місці готель.

"Сьогодні ми перебуваємо вже в трьох судах і йдемо в четвертий. Міська рада на чолі з Андрієм Івановичем зірвали громадські слухання, про які ми просили. Ми хотіли створення погоджувальної комісії, на якій можна було б дійти компромісу між забудовником, міською владою і мешканцями. Ми бачимо, що лобіюються інтереси друзів Андрія Івановича і повністю ігноруються інтереси мешканців міста" – додала Юлія Старчак.

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину

Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"