У Львові підлітки вже втомилися сидіти на самоізоляції і почали "вилазити" на вулицю і спілкуватися з однолітками. Але, як у кращих традиціях, хочуть здатися старше своїх років і тому підліткові посиденьки супроводжуються лайкою, пивом і сигаретами.

Наприклад підписник спільноти "Варта-1" у Фейсбук виклав відео, на якому видно відпочиваючих підлітків. Юнаки і дівчата курять сигарки і пьють пиво і це все супроводжується нецензурною лайкою.

"Дитячій майданчик Мазепи 15-19 пиво ,папіроси ,мати ,де їхні батьки ,куди дивиться поліція",- написав автор відео.

" А куди їм йти?цей БРЕХЛИВИЙ карантин вже ОСТО*ИЗДИВ!!!а ці ПІДА.АСИ з ВР дальше корегують статистику як хочуть.і дальше думають тримати людей як звірей в клітках", " За собою краще дивіться,а не за кимось)", " Біля кожної школи ,на всіх майданчиках ,в кожному закаулку ,таке всюди ! Музика ,матюки ,папіроси ,пиво )))", " Йой, а самі в 17 років книжки на лавках читали", " То звиздець...не кажу що ми святі і правильні були але це вже дно...", " Позакривали всі школи , гуртки і так далі тепер молодь так проводить час іза ваших короновірусів", " Ой.Та всі майже через таке пройшли,то ж підлітки все пробують, потім забудуть і все", " Послаблення карантину...", " Автор думає, що цим якось вплинув на ситуацію?", " Як якась гнида,став там і підпільно знімав,щоб викласти на варту,треба було підійти і повчити моралі,чи кишка тонка і побоявся пєндаля від малолєток отримати)",- пишуть в коментарях під відео користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Десятки жителів столиці вийшли на вулиці з п'яними танцями і криками — про карантин не чули, деталі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Садовий дозволив львів'янам "прибарахолитися" до літа - де можна оновити гардероб уже сьогодні

Також «Знай.uа» писав, що Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт. Бісить!