Мешканка Львову у соціальній мережі Фейсбук поскаржилася на свавілля, яке щодня відбувається майже під вікнами її дому.

А саме, на Чорновола на парковці гіпермаркету "Ашан" відбувається "бидло двіж", як висловилась авторка. Як стало відомо, то мешканці найближчих будинків кожного разу стають свідками, того як на парковці розпивається алкоголь, відбувається розборки, танці на капоті, як лунає гучно музика, як куряться кальяни і як дрефтують автівки. І як сказала автор, то це ще і не весь перелік анархії.

Хоч жителі району і викликають поліцію на цей безлад, але це не дає ніякого результату: "...мешканці постійно викликають поліцію, ці приїдуть подивляться, зроблять круг, і дальше їдуть.🤬 Жодних порушень правда???!!!"- гнівно написала авторка.

"Шановні львів’яни такого культурного міста точно немає, як Львів...
Кожного дня, а особливо на вихідних на Чорновола (парковка Ашан, Вночі Ашан не працює!) Зато відбувається цей бидло двіж! Де розпиваються спиртні напої, ричуть, розборки, танці на капоті,, курять кальяни, музику врубають так, що чути на весь Чорновола, дрефтують, стріляють петардами, чого тільки там немає....!!!! "- написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, на ранок стало відомо,що вночі на "Ашан" був скоєний набіг:
" Метрів так 500 від парковки Ашан вночі був скоєний «набіг» на магазин!!! От до чого призводить це все...👍 як виявилось сьогодні на ранок! А ви дальше мовчіть шановні",- підсумувала львів'янка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 400 священиків і віруючих з камінням прийшли "відбивати" епіскопа у поліції – дійшло до гранат і сльозогінного газу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Підлітки зірвали прапор України і зняли на телефон, поліції це кіно не сподобалося

Також «Знай.uа» писав, що Львовом розгулював п’яний безхатько з рушницею, - "Коли ти кіллер, але немає замовлень через карантин"