Із 18 травня у Львові знову послаблюють карантинні заходи, зокрема поліклініки можуть приймати хворих для амбулаторного лікування.До того ж, тепер у ТРЦ можуть відкрити свої двері для покупців магазини одягу та взуття, але тільки за умови дотримання протиепідемічних заходів. Магазини одягу і взуття мають працювати за певними правилами, зокрема, працівникам до і під час роботи повинні вимірювати температуру і записувати отриману інформацію у спеціальний журнал. Увесь персонал, як і відвідувачі, мають бути у засобах індивідуального захисту – масках та одноразових рукавичках. А ось маски працівники повинні міняти кожні дві години або навіть частіше, якщо вона зволожилась.

Вибирати та приміряти одяг клієнти мають у рукавичках, а продавці і консультанти магазину повинні після кожного клієнта продезінфікувати примірочну.

ТРЦ
ТРЦ

Покупцям на вході до магазину також вимірюватимуть температуру. Якщо вона буде вищою за 37,5 градусів, то людину в магазин не пустять і порадять звернутись до сімейного лікаря.

Також не треба забувати,що між покупцями на вході та біля каси має бути дистанція у 1,5 метра, а загалом у приміщенні магазину може перебувати не більше одного клієнта на 10 квадратних метрів торгової площі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що з 11 травня у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси. 5 травня в місті дозволили роботу візових центрів та магазинів з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчих ринків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі транспорт виходить з карантину, але крутити кермо нікому

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко дозволить киянам підкачати прес - коли в столиці відкриють спортзали

Також «Знай.uа» писав, що Комаровський дав поради українцям, які працюють з готівкою і клієнтами - основні правила безпеки