Нетверезого порушника зупинили вчора, 17 травня, близько 22-ї години на вулиці Науковій. Чоловік у присутності свідків пройшов перевірку на стан сп’яніння. Пристрій “Drager” показав результат — 1, 87 проміле. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Львів’янина відсторонили від кермування і він запевнив, що піде додому зачиняючи при цьому автомобіль і залишивши його там де він не буде перешкоджати руху інших транспортних засобів.

Але незважаючи на це, майже через три години цю ж автівку патрульна поліція побачила на перехресті вулиць Стрийська–Наукова.
Автомобіль зупинили і за кермом був той самий чоловік. Цього разу перевірка на стан сп’яніння показала ще більший результат — 2,02 проміле.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нетверезий львів’янин у поясненнях став ще оригінальнішим і закликав патрульну у РАЦС (мабуть думав, що йому це допоможе уникнути штрафу).

“Виходь за мене заміж”, — таке пояснення написав 29-річний водій автомобіля “ВАЗ” у протоколі, який на нього склала патрульна за керування в нетверезому стані.

Львів’янин отримав аналогічні адмінматеріали і заснув у своєму автомобілі до самого ранку. Протоколи скерують до суду для подальшого розгляду.

джерело: Патрульна поліція
джерело: Патрульна поліція

джерело: Патрульна поліція
джерело: Патрульна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові п'яний шумахер розгромив пів міста, натиснувши на газ

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві п'яний шумахер вирішив покатати коханку, але нарвався на копів і злу дружину

Також «Знай.uа» писав, що Фермери влаштували водіям димову завісу на славу врожаю – 15 машин у ДТП та пробка на 5 км