У Львові п'яний водій розвозив пасажирів в стані алкогольного сп'яніння.

Ввечері у Львові п'яний водій керував автобусом у нетверезому стані. Інцидент стався пізно ввечері в середу, 7 серпня. О 23:00 водій напідпитку розвозив пасажирів за маршрутом в напрямку ТЦ «Магнус» по вулиці Городоцькій.

Про це повідомив координатор «Варта-1» Ігор Зинвевич на своейстранице Facebook.

«7 серпня в 23:00. Вул. Городоцька, ТЦ «Магнус». Водій маршрутного таксі №51 пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння, показники драгера 1,17 проміле», - наголошується в матеріалі.

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що допустимий вміст алкоголю в крові - 0,2 проміле.

Згідно з прийнятою в усьому світі класифікації, 0,2 ‰ - це практично нульова, легка ступінь сп'яніння - так звана доклінічна і безсимптомний. Така доза алкоголю в крові виявляється тільки вимірювальними приладами - в лабораторних умовах або поліцейськими алкотестерами.

П'яний водій за кермом маршрутки у Львові.

Нагадаємо, в Києві п'яний чоловік, сидячи за кермом Bentley, в'їхав в дерево на бульварі Дружби народів і заснув.



Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром більше не буде бюджетного проїзду, городянам доведеться платити повну вартість.



Також Знай.uа писав, що в місті Збараж Тернопільської області батьки дозволили восьмирічному синові пограти у водія на власному автомобілі. Ігри закінчилися тим, що він машиною наїхав на іншу дитину.