Вже другий раз за рік львівські поліцейські зупинили 29-річного водія в нетверезому стані за кермом.

Про це повідомила на свої сторінці у Facebook Катерина Рибій, керівник пресслужби патрульної поліції у Львівській області.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

“Цього разу пан Т., навіть говорити не міг. Я б дуже хотіла, аби тим у кого вище 1 проміле і за відмову пройти перевірку автоматично конфісковували автомобіль. Поліцейські з Данії дивувались, як у нас можуть водії відмовлятися від перевірки. У них це автоматичне затримання і водія змушують пройти перевірку.” – написала під відео Катерина Рибій.

На запитання чому водій їхав на людей, які переходили пішохідний перехід, він навіть був не в змозі відповісти.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Другий раз за рік цього 29-річного пана Т. патрульні виявляють нетверезим за кермом. Цього разу він навіть говорити не міг. Я б дуже хотіла, аби тим у кого вище 1 проміле і за відмову пройти перевірку автоматично конфісковували автомобіль на стільки ж на скільки позбавлення і кошти за збереження на арештмайданчику теж знімали б з водія порушника наперед. Поліцейські з Данії дивувалися, як у нас можуть водії відмовлятися від перевірки. У них це автоматичне затримання і водія змушують пройти перевірку.

Geplaatst door Катерина Рибій op Maandag 13 april 2020

Нагадаємо, у Києві неадекватний водій за кермом Infiniti не зміг розминутися з іншим автомобілем, оскільки узбіччя вулиці були заставлені припаркованими машинами. Замість того, щоб вирішити проблему мирним шляхом, чоловік схопився за ніж.Автор обуреного поста прикріпив до нього відео, на якому відображені всі дії неадекватного водія. За його словами, зловмисник спочатку погрожував ножем, потім спробував розбити лобове скло, а коли нічого не вийшло, пробив колесо автомобіля і разом з другом зробив кілька вм'ятин на дверях авто зі сторони водія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний киянин на Honda влетів у Lexus і залишився "без ніг" - кадри, від яких може стати боляче

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові п'яний водій потрапив у ДТП і вдарив вагітну, відео екшену обурило всіх

Також «Знай.uа " писав, що В зюзю п'яний львів'янин розтрощив три автівки, тікаючи від копів - кадри металевого побоїща