У Львові невідомий чоловік ходить будинками та стверджує, що проводить опитування, пов’язане зі здоров’ям. Він викликав занепокоєння місцевих мешканців, оскільки поводиться нахабно, на відмову відчинити двері відповідає лайкою, а також не дотримується елементарних правил карантину – ходить без рукавичок та медичної маски. Про це обурені львів’яни написали у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Добрий вечір всім! Ось цей невідомий мужчина сьогодні ходив по будинках в районі вулиці Чорновола і начебто проводив опитування по здоров’ю, Коли мешканці будинків питали, яке опитування, або відповідали, що не цікаве його опитування, він реагував лайкою з нецензурних слів! Будьте обережні! Не відкривайте двері невідомим, підозрілим людям!», - пишуть автори посту.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«Яке опитування по здоров'ю, як сам без маски? Женіть таких опитувачів в шию», «Сьогодні він тікав з нашого під'їзду, аж п'яти світились. Ходило чудо і на звернення, чого без маски і що ви тут робите, ще й хамив і намагався погрожувати. Ніби він більший і сильніший. Ну, але факт є факт. Будьте обережні», - зазначають містяни.

Нагадаємо, працівник вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа , панацея від депресії: пустотливий пес чіплявся до господині під час заняття спортом.

Також Знай.uа писав, що працівникам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.