У Львові жінка скаржиться на дії лікарів реанімаційного відділення лікарні «на Топольній». Про це вона написала у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

За її словами, її батька 6 травня забрали в реанімацію на Миколайчука, 9. Його тримали там до 13 травня, «бо коронавірус(карантин), бо чекали на тест». В результаті коронавірусу виявлено не було, однак весь цей час його дружину не пускали в реанімацію, «тиждень він був у дуже тяжкому стані». Коли до чоловіка пустили родичів, виявилося, що в нього розвинулася гангрена ноги.

«Все, що сказали – серце, легені, підозра на коронавірус. Батько просив обезболюючі (анальгін), ніхто не приносив. Їсти не давали. Він був у свідомості. Медсестра заходила тільки поставити капельниці, по закінченню людина мусила кричати, аби забрали. Позавчора якась лікарка прийшла і нишпорила по пакетах», - пише обурена дочка хворого. «З тим короновірусом ви, лікарі, забули, що є ще живі люди , які мають інші проблеми.

Результат тижня реанімації - гангрена ноги! Лікарі ходили, дивились, але родичам нічого не повідомляли», - додає вона, зазначаючи, що це не поодинокий випадок саме в тій лікарні.

«Батько живий, на даний момент в кардіології. Але проблема з реанімацією не вирішена», - зазначає жінка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Скрін, «Варта 1» у соцмережі Facebook

«На жаль, ця лікарня справді дуже страшна», «Нагадався випадок з лікарні на Топольній. В одних людей захворів батько, там в цій лікарні поставили дуже жахливий діагноз, період 90-х років, приватних у Львові не було. Родичі хворого - небідні люди, кинулися закордон, і - о диво! в людина не все так зле. Вилікувався, дякувати Богу. Але доктора з Топольної навідали молоді, гарні міцні хлопці, злапали за одне місце і в коридорі трохи потрясли, з кишені гроші полетіли трохи, той кричав «за що мене б'єте», відповідь: «за всіх людей». От і тепер їх треба трохи від...ти, може тоді дійде», - діляться власним досвідом містяни.

«Я завжди це і казала, що наша Топольна – це дорога в один кінець, скільки через їх халатність відправили молодих людей на той світ, і все безкарно. Якщо маєте змогу, переводьте батька в іншу лікарню», - додають коментатори.

Нагадаємо, у Львові жінку зі зламаною ногою вигнали з лікарні - "лікуйся вдома".

Як повідомляв портал Знай.ua, Популярні міфи про вагітність, у які давно пора перестати вірити.

Також Знай.ua писав, Як завагітніти, якщо не виходить.