У Львові травмпункт 8-мої лікарні відмовився приймати пацієнтку із переломом.

Про це повідомляє інформаційний портал "forpost.lviv".

Так, у вівторок 12 травня, у травмпункті 8-ої міської клінічної лікарні звернулася жінка із сильним болем, набряком та переломом у нозі. Проте медики відмовилися оглядати потерпілу.

"На вулиці підвернула ногу. Одразу утворився набряк, біль страшний, сльози градом. Найближчий травмопункт - 8 лікарня. Поїхала туди, була там близько 16 години. Але мені повідомили, що травмопункт мені нічим допомогти не може. Щоб я їхала на Виговського або на Топольну", - розповіла потерпіла Наталія Сікевич.

Українські медики, скріншот: YouTube
Українські медики, скріншот: YouTube


Жінка розповіла, що у травмпункті її навіть ніхто не оглянув, при цьому їй не пояснили причину відмови.

"Тобто не важливо, що можливо це перелом, що при транспортуванні можливо в такому разі зміщення, що зрештою може настати больовий шок. Пензлюй на одній нозі на інший кінець міста. Як хочеш. Ніхто мене не запитав як я поїду, куди, чи маю гроші на таксі і т.д", - зазначила жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Нагадаємо, Майбутні мами - сестри наші менші в очікуванні щастя: неймовірні кадри дикої природи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Популярні міфи про вагітність, у які давно пора перестати вірити.

Також Знай.ua писав, Як завагітніти, якщо не виходить.