У Львові власників ресторану в Стрийському парку оштрафували на 170 тисяч гривень.

Відповідне рішення підтримали сьогодні, 13 травня, під час засідання адмінкомісії ЛМР.

Так, стало відомо, що власників ресторану "Вежа",що на вулиці Франка, 160, оштрафували на 170 тисяч гривень за самовільний димар.

За цією адресою зареєстроване ТзОВ "Вежа", керівницею якого вказана Ірина Малькова, а серед засновників – Ірина Сандул, Оксана Філянська, Олег Гоцько. У 2016 році управління комунальної власності ЛМР виявило значну кількість комунальних приміщень, які знаходяться у власності підприємиць Ірини Сандул та Людмили Малькової.

Власники компанії, яка орендує вежу, пов’язані з


За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження, арештували 24 приміщення, а у ратуші провели обшуки. Цю аферу у ЗМІ назвали "Аферою століття". Низку приміщень вдалось повернути у власність міста. Ірина Малькова разом із Олегом Гоцьком торік стала власницею очисних споруд на Персенківці.

Зважаючи на це, члени комісії наклали максимальний штраф на юридичну особу – 170 тисяч.

Варто відзначити, що вежу в Стрийському парку збудували у 1894 році до Галицької Крайової виставки. Вона слугувала водонапірною вежею. Вежу збудували висотою у 18 метрів, а на вершині встановили водозбірник на 60 000 л.

Нагадаємо, раніше Садової надумав "в'їхати" в кабінет мера на швидкої, нову аферу викрили в зародку

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Садового "нокаутували" двісті львівських чиновників - зважилися, поки мер закрився на карантин

"Знай.uа" писав, що У Львові запрацюють садки, названа дата жаданих "канікул" для батьків