Якщо уряд зніме обмеження на роботу дитячих садків, у Львові вони працюватимуть ціле літо. Про це під час пленарного засідання повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, пише Твоє місто.

«Те, що садки влітку не будуть закриті, це 200% гарантії. Тобто, якщо знімаються карантинні обмеження на роботу садків, то вони у Львові працюватимуть усе літо. Це логічно», – каже Слічна.

дитячий садок
дитячий садок

Місто, а разом з ним і вся Україна чекає 11 травня, коли стане відомо, які обмеження знімуть. Тоді має закінчитись загальнонаціональний карантин.

«Кожен із нас розуміє, що людина не зможе вийти на роботу, якщо вона не матиме змоги відвести кудись дитину. І це стосується, насамперед, маленьких дітей, яких не можна залишити вдома», – додала Галина Слічна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що дитсадки у Львові закриті з 12 березня.

Також 30 квітня почнуть приймати онлайн-документи на зарахування дітей у перший клас. Ті батьки, які не зможуть подати документи онлайн, зможуть оформити документи у серпні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Це абсурд": львів'яни повстали проти "недитячих" умов у садочках

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко повідомив про зменшення хворих – кияни вимагають відкрити дитсадки

Також «Знай.uа» писав, що 50% київських дитсадків кишать небезпечними глистами, в чому небезпека, і хто відповість