На Львівщині спіймали неплатника аліментів, який хотів потрапити в Польщу за допомогою хабаря.

Про це, повідомляє пресслужба Мостиського прикордонного загону.

Так, у середу, 13 травня на Львівщині чоловік, якому обмежили виїзд за кордон через несплату аліментів хотів перетнути кордом за допомогою хабаря. Ця пригода сталася на пропускному пункті Краківець.

"Охоронці держрубежу відмовили в пропуску через кордон 28-річному мешканцю Хмельницької області. Чоловік мав обмеження на виїзд за межі України у зв’язку з несплатою аліментів. Наш співвітчизник запропонував старшій зміни прикордонних нарядів неправомірну вигоду у розмірі 1500 гривень та 200 злотих, щоб прикордонниця допомогла йому потрапити в Польщу", — йдеться в повідомленні.

Фото пресслужба Мостиського прикордонного загону


Правоохоронці відмовилися від хабаря та повідомили про це до Національної поліції. Наразі поліцейські відрили кримінальне провадження за статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

За це передбачається штраф до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на термін до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий термін.

Фото пресслужба Мостиського прикордонного загону

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Арешт Віктора Януковича: суд прийняв історичне рішення

Як повідомляє портал «Знай.ua» ЗМІ: Новий керівник Національного інституту раку Олександр Яцина виявився шахраєм обдурили пацієнта на 400 тисяч

Також «Знай.ua» писав, що Справа Катерини Гандзюк розкрито - слідство назвало імена замовника і організатора вбивства