Сьогодні, 13 травня, у Львові, на даху паркінгу ТВК «Південний», розпочне свою роботу перший в Україні автокінотеатр на даху.

Кінотеатр буде розташований просто неба на найвищому рівні автомобільного паркінгу на території торгівельно-виробничого комплексу «Південний»

Автокінотеатр працюватиме щоденно. Кожного дня відбуватиметься по три сеанси, перший з яких о 17:00 призначений для відвідування родин з дітьми, відтак у репертуарі будуть мультфільми або сімейні фільми. На наступних двох сеансах, о 19:30 та 22:30, показуватимуть фільми різних жанрів. Ціна квитка для одного авто складає 200 грн., незалежно від сеансу, ряду чи місця.

«Ідея автокінотеатру виникла ще на початку впровадження карантину. Але організацію такого виду дозвілля в Україні не дозволили. Хоча у країнах Європи аналогічні кінотеатри запрацювали від самого початку пандемії. Утім, оскільки з 11 травня пом’якшили умови карантину, то така форма перегляду кінофільмів тепер відповідає епідеміологічним вимогам», – повідомив співорганізатор та керівник автокінотеатру на даху Ярослав Микитин.

Фільми показуватимуть на великому світлодіодному екрані розміром 10 на 5 метрів, що дає можливість не чекати, поки стемніє.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

автокінотеатр, скріншот з відео
автокінотеатр, скріншот з відео

В одному автомобілі може знаходитись стільки людей, скільки передбачено посадкових місць.

Розклад на 14.05:

17:00 – “Казки магічного міста. Дерево бажань”
19:30 – “Джентльмени”
22:00 – “Зелена книга”

Розклад на 15.05:
.
17:00 – “Казки магічного міста. Дерево бажань”
19:30 – “Зелена книга”
22:00 – “Джентльмени”

Квитки на всі сеанси продаватимуть тільки в режимі онлайн.

Паркомісце власник автомобіля обиратиме сам – згідно зі схемою (з урахуванням кузова машини).

В авто може перебувати стільки осіб, скільки передбачено посадкових місць.

Виходити з машини під час демонстрації фільму заборонено. Так само – смітити, вмикати двигун і фари.

Автоглядачам, які порушуватимуть порядок в автокінотеатрі, відповідно – заважатимуть автоаудиторії переглядати фільм, запропонують залишити зал-паркінг без відшкодування вартості квитка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові кінотеатри облаштують просто у автівках - тисніть на гальма, запасайтеся попкорном

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Борисполі організували пересувний кінотеатр: "Залишайся на "Домашньому": дивись кіно на балконі"

Також «Знай.uа» писав, що Геть нудьгу – топ фільмів, які скрасять карантин несподіваним сюжетом