В Енергодарі під час пологів медики не змогли врятувати немовля, а матір із тяжкими травмами та сепсисом потрапила до реанімації. Через півтора місяця жінка померла, передає ТСН. А коли рідні хотіли поховати маму разом із немовлям, виявилося, що тіла дитини немає.

Рідні розповідають, що до пологового породіллю забрали на восьмому місяці вагітності коли їй раптом стало зле. За кілька годин рідним повідомили – дитину врятувати не вдалося, а породілля ледь жива.

Матір із тяжкими травмами та сепсисом потрапила до реанімації


Рідні просили терміново відвезти жінку до обласної лікарні в Запоріжжі, проте вони відмовили. Породіллю у тяжкому стані тільки на наступний день доправили до області. Після кількох надважких операцій, уже осліплою та фактично без нирок, на 43-ій день жінка померла.

Рідні хотіли поховати померлу разом із новонародженою донечкою. До того лікарі запевняли, що тіло немовляти зберігається у морзі. Аж раптом виявилося – жодного сліду дитини немає. Родичі вияснили, що немовля возили до Запоріжжя на розтин, проте ті під розписку повернули дитя енергодарським медикам. Наразі керівництво лікарні відмовляється спілкуватися і журналістами.

Наразі правоохоронці розпочали розслідування щодо медичної недбалості та наруги над тілом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Майбутні мами - сестри наші менші в очікуванні щастя: неймовірні кадри дикої природи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Популярні міфи про вагітність, у які давно пора перестати вірити.

Також Знай.ua писав, Як завагітніти, якщо не виходить.