У Львові у суботу, 9 травня, діти гралися в дворі будинку, розташованого за адресою Коновальця, 85, та виявили гадюку. Про це на гарячу лінію міста повідомила місцева мешканка Lesya Paraschak, передає спільнота «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Про свою знахідку діти повідомили батькам, а ті, у свою чергу, викликали за вказаною адресою професіонала з відлову змій.

“Звичайно, що всі перелякані. Може бути, що ця гадюка має гніздо десь неподалік. В цьому дворі біля самого дитячого майданчика є стара небезпечна аварійна так звана “водокачка”. Гадюка весь час намагалась втекти саме на водокачку. А такі закинуті об’єкти часто є чудовим місцем для гніздування всяких тварин і плазунів.” – зазначила авторка повідомлення.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

На думку мешканців будинку, місто мало б обшукати закинуту територію та визначити, чи є там ще небезпечні плазуни.

«Чим більше палії будуть спалювати траву, а з нею їжаків та інших звіряток, які їдять гадюк, тим більше гадюк буде в містах, це закономірність», - зазначають у коментарях львів’яни.

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Крім того, весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла найпрекрасніших жителів, дельфіни і лебеді захопили канали Венеції.