У середу, 6 травня, по місту Львову очікуються сильні пориви вітру, дощі та грози. Про це попередив Регіональний центр з гідрометеорології.

“ По території Львівської області: 6 травня вдень пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с; місцями значні дощі, грози. ” – йдеться у повідомленні.

Така ж погода буде й по території Львівської області.

Людей просять зважати на прогноз погоди й бути обережними.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

7 травня у Львові досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Уночі можливий дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не очікуються. Нічна температура +6 градусів, вдень +12 градусів.

8 травня погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів. Нічна температура +4, вдень 13.

9 травня Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Львові погода буде похмурою. Без опадів. Нічна температура +5 градусів, вдень +17.

10 травня з самого ранку небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Нічна температура +8 градусів, денна +20 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати завалило снігом на травневі свята - "зимові" кадри гір розбурхали Україну

Як повідомляє портал «Знай.uа» До Києва швидко наближається потужна стихія, рятувальники нагадали про головне, - "Бережіть себе!"

Також «Знай.uа» писав, що Прогноз погоди на травень: капризи стихії зіпсують українцям послаблення карантину