Вже практично на всій території України настали справжні теплі деньки, але мабуть це поширюється не на всі регіони. Зима вирішила взяти реванш у Карпатах і з приходом травня тут випав сніг.

Про це повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост в Facebook.

Так, у понеділок, 4 травня в Карпатах випав сніг. Тут спостерігається заметіль і заморозки з самого ранку. Зазначимо, що через це видимість обмежена.

"Станом на 08:30 04.05.2020 р. на Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 40 м. Вітер західний 17 м/с. Температура повітря -2. Падає дрібний сніг. Хуртовина", - йдеться в повідомленні

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост


За прогнозами синоптиків, з 4 травня в Україні місцями буде град, шквальной вітер, грози. У південних, східних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій та Рівненській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну накриє несамовита зима - в які регіони увірветься стихія перед Великоднем

Як повідомляє портал Знай.uа Погода на 14 квітня різко зміниться по всій Україні – дощі і сніг вперше за місяць

Знай.uа писав, що В Україну прийдуть морози, ДСНС попередила українців про кардинальну зміну погоди