У Львові у четвер, 30 квітня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю одразу чотирьох автомобілів. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що зіткнення сталося на вулиці Навроцького, приблизно о 18:00. У ДТП потрапили одразу чотири транспортних засоби, додають у спільноті.

Наразі відомо, що травми отримали двоє учасників аварії – чоловік, який перебував за кермом автомобіля марки “BMW”, та його пасажир.

На місці аварії працювали евакуатори, патрульна поліція та медики.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

«Бачила вчора хлопця з мерседеса і водія з BMW, все з ними добре, і з жінкою теж. Визнали, що водій BMW не правий», - зазначає у коментарях до посту одна з користувачок мережі.

«О, чотири... А ще позавчора було два... Прогресуємо...», «Сумна статистика, і ожеледиця з непосипаною дорогою - не причина. Будьте уважні, бережіть життя», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.uа Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.uа писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.