На Львівщині від коронавірусу помер чотирнадцятий пацієнт.

Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Так, стало відомо, що на Львівщині через COVID-19 помер ще один пацієнт у якого діагностували коронавірусну інфекцію. Цей чоловік - львів’янин, 70 років, який мав супутні захворювання, а саме гіпертонічна хвороба.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео


Як повідомила Галина Слічна, результат аналізу на коронавірус отримали вже після смерті пацієнта. Він помер 27 квітня, а позитивний результат, отримали ввечері, 29 квітня.

Відомо, що цього пацієнта перевели з 8-ї міської клінічної лікарні міста Львова 24 квітня з двобічною пневмонією та інфарктом міокарду. У лікарні ПЛР-аналіз був негативний, але незабаром у чоловіка стався інфаркт, після чого його було переведено у лікарню швидкої допомоги, де повторно відібрали аналіз ПЛР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині вірус замкнув 150 студентів гуртожиток стало ізолятором – перші кадри.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, експерти пояснили, що робити, якщо у вас вимагають гроші за тестування або лікування коронавіруса.

Знай.uа писав, в Україні очікують різке зниження зарплат після карантину, прогнози фахівців.