У населеному пункті Старе Село Рокитнівського району Рівненської області п’яний чоловік ледь не знищив поліцейських разом із дільницею та службовим автомобілем. Його розізлила відмова правоохоронців святкувати із ним Великдень. Про це розповіли у поліції області.

Зазначається, що вранці 21 квітня до поліцейської станції на авто марки Opel Frontera під’їхав місцевий мешканець. Він запропонував правоохоронцям поїхати до нього та відсвяткувати Великдень, однак ті відмовилися. Образившись, чоловік поїхав, проте невдовзі повернувся. Він був напідпитку, лаявся та погрожував правоохоронцям розправою. При цьому він подзвонив знайомим та заявив, що його затримують та «в’яжуть».

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

На підмогу до п’яного громадянина приїхали ще троє осіб, які накинулися на правоохоронців із кулаками. Винуватець конфлікту дістав пляшку з бензином та облив службовий автомобіль та меблі поліцейської станції. Вибігши на вулицю, він підпалив автомобіль. Щоб не допустити пожежі, один із правоохоронців відбив пляшку з бензином ногою. Він отримав опіки.

Палії зуміли втекти з місця події, у той час як поліцейські самотужки боролися з вогнем. Зловмисників розшукують.

Нагадаємо, раніше Львівщина у вогні - на Великдень Галичина повторила сумну долю Чорнобиля, в чому причина

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом палії трави перетворили на попіл дачне селище, - "Пряма дорога до голоду"

Також «Знай.uа» писав, що У Львові пожежа знищила Центр реабілітації учасників АТО - Садовий заговорив про підпал