На Львівщині на Великдень зафіксували понад 20 пожеж сухої трави.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

Так, стало відомо, що за 19 квітня на Львівщині зареєстрували 24 пожежі сухої трави. Всі ці пожежі виникли через те, що мешканці області продовжують спалювати суху траву на присадибних ділянках, дачах, а також під час відпочинку в лісопаркових зонах.

Фото ДСНС

За 19 квітня рятувальники ДСНС загасили траву загальною площею близько 2 га.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, зокрема вогнеборці боролись із пожежами сухої трави у таких районах: Сокальському, Стрийському, Бродівському, Пустомитівському, Буському, Жовківському, Городоцькому, Яворівському, Мостиському, Радехівському, Старосамбірському, Турківському, Золочівському, а також у містах: Львів, Миколаїв, Червоноград, Радехів.

Фото ДСНС

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до чого довели пожежі у Чорнобильській зоні, радіаційний фон і концентрація цезію в повітрі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобиль третю добу нищить безжальний вогонь, гасять десятки гектарів з повітря — відео.

Також "Знай.ua" писав, Національний парк "Синевир" постраждав від спалювання трави – вогонь знищив унікальну екосистему.