У Львові в четвер, 16 квітня, повідомили про восьму смерть від коронавірусу. Хворим, який помер, був працівник Збройних Сил України.Йому було 67 років.

Чоловік лежав у Львівській обласній інфекційній лікарні. Про це повідомили на Facebook-сторінці командування Медичних сил ЗСУ.

Це вже другий летальний випадок від коронавірусу в лавах Збройних Сил.

“Так, сьогодні в реанімаційному відділенні Львівської обласної інфекційної лікарні у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, помер працівник Збройних Сил України”, — написано у повідомленні.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як зазначають, перші ознаки хвороби у чоловіка з’явилися ще 1 квітня ( була підвищена температура та утруднене дихання). У зв’язку з погіршенням самопочуття 8 квітня він був доправлений до Львівської обласної інфекційної лікарні. Там він перебував на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні та був підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ) та отримував необхідне лікування.

Захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 було підтверджено за допомогою ПЛР тестування 12 квітня. Вчора, 16 квітня, о 10.20 год., він помер. У медслужбі додали, що померлий військовий мав хронічні захворювання, одне з них - цукровий діабет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові помер пенсіонер з підозрою на Covid-19, медики були безсилі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів'яни показали всій Україні, як потрібно дотримуватися карантину

Також «Знай.uа» писав, що На Львівщині вірус забрав життя шістьох людей, стільки ж вилікувались - медики озвучили тривожні дані