Українці не схильні дотримуватися карантинних обмежень, введених владою через пандемію коронавірусу. Разом із тим є міста, мешканці яких залишаються у самоізлоляції більш послідовно, ніж їхні співгромадяни. Статистику того, як мешканці міст та областей дотримуються карантину, опублікував мобільний оператор “Київстар”.

За даними оператора, проаналізувавши інформацію про пересування абонентів, можна зробити висновок, що найпослідовніше карантину дотримуються львів’яни та тернополяни. Мешканці Київщини та Одещини – лідери з самоізоляції серед областей.

Так, на Київщині майже 30% абонентів оператора за останній місяць не віддаляються більш, ніж на кілометр від свого помешкання. На Одещині таких - 21,9%, на Харківщині – 19,15%, на Львівщині – 18,8%. Мешканці Дніпропетровської області «осіли» на 18,3%.

Інфографіка: Київстар
Інфографіка: Київстар
Інфографіка: Київстар

Серед міст найбільш дисциплінованими виявилися Львів (62%) і Тернопіль (59%), за ними - Черкаси (48%), Рівне (42%), Івано-Франківськ (37%).

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, любителям вікендів у Австрії сказали, коли знову можна подорожувати за кордон - піднімуть туризм в Україні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.