Станом на 8 годину ранку у Львові та у області підтверджено 152 випадки інфікування коронавірусом, з них 6 — летальні.

Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 926 осіб, з них: госпіталізовали — 259 осіб; на амбулаторному лікуванні — 667 осіб; виписали — 170 осіб.

статистика, джерело: Львівська міська рада
статистика, джерело: Львівська міська рада

На даний момент у лікарні перебуває 89 пацієнтів, з них в реанімації — 7 осіб, на апаратні ШВЛ — 3 людини. Загалом захворівших на коронавірус - 152 особи, 6 людей померло, а 6 пацієнтів одужали.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 146 ПЛР-тестів, з яких 16 виявилися позитивними.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівська медик потужно звернулася до українців через пандемію, гірка правда у кожному слові - "ціна занадто висока"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львівські медики пришили хлопцеві відрізану бензопилою ногу, богам зі скальпелями аплодує вся Україна - деталі унікальної операції

Також «Знай.uа " писав, що У Львові з лікарні виписали немовля, у якого підозрювали Covid-19 - що з дитиною