Рятувальники попереджають, що у Львівській області очікується погіршення погодних умов.

Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Як зазначається, у Львові вночі та вранці, 16 квітня, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0–3 градусів Цельсія. А вранці та вдень пориви західного вітру, які сягатимуть 17–22 м/с.

У ГУ ДСНС у Львівській області застерігають мешканців бути обережними на вулиці й за таких погодних умов не ходити під розлогими деревами, а також перебувати подалі від електрощитів та лінії електропередач.

"Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”,"- написали у повідомленні Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Нагадаємо, зима все-таки вирішила навідатися на територію нашої країни. Першими її подих відчули жителі західних областей України. Зокрема, в Карпатах пройшов інтенсивний снігопад.Температура на Заході впала до -4 градусів, а дороги вкрилися тонким і дуже слизькій скоринкою льоду. Метеорологи заявляють, що така ж погода очікує на мешканців карпатських регіонів і завтра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати завалило снігом перед Великоднем - "зимові" кадри квітневих гір зачарували мережу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чистий четвер прожене холоди — прогноз погоди на 16 квітня

Також «Знай.uа» писав, що Погода на 16 квітня для всієї України – холод та сльота нарешті відійдуть